۰۰:۰۷ ۲۸/۱۱/۱۳۸۸ : تاريخ ارسال  

پيشنهاد طاهري اصفهاني براي تبيين انديشه هاي امام

موضوع :

خلاصه:

آيت الله جلال الدين طاهري اصفهاني از نحوه معرفي انديشه هاي امام خميني(ره) انتقاد کرد و خواستار تبيين ابعاد مختلف افکار و اعمال بنيانگذار انقلاب توسط ياران و نزديکان وي شد.


به گزارش پايگاه خبري جماران در متن مکتوبي به اين سايت آمده است؛ «بايد براي شناخت امام و معرفت به او و ابعاد مختلف براي نسل دوم و سوم انقلاب از زبان ياران واقعي آن حضرت به ويژه کساني که همواره ملتزم رکاب و همراه و يار امام و خط فکر آن مرحوم بودند امام را تعريف کرد. اين حقيقت را بايد دانست که از طريق صدا و سيما و بخشنامه و اطلاعيه نمي توان آن گونه که شأن و حق امام است آن بزرگوار را درست شناساند. اي بسا کساني که از حضرت امام(ره) ضربه و سيلي خوردند مخصوصاً آنان که در چهره تحجر و تقدس بودند و هيچ گاه دل خوشي از آن مرحوم نداشتند و اغراض گوناگوني دارند و به تمام معنا به پا خاسته اند تا اينکه امام زدايي نمايند و چهره مقدس او را مخدوش و ياران واقعي اش به کلي مطرود و از صحنه بيرون و آنچه را که خواستند به خاطر شهرت و قدرت بر سر انقلاب و امام و فرزندان و ياران او بياورند.»


وي افزود؛ «نامه دلسوزانه اخير يادگار امام جناب حجت الاسلام والمسلمين حاج سيدحسن خميني دام عزه به رئيس سازمان صدا و سيما حاکي از اين مطلب است و برنامه يي که تحت عنوان «شاخص» در صدا و سيما پخش شد و شايد هم ادامه داشته باشد از اين مقوله خارج نيست. آن چهره مقدس و پاک و رئوف و مهربان که حتي براي بچه هاي محروم امريکاي لاتين و آفريقاي محروم شناخته شده است و به عنوان امام و مقتدا مطرح مي کنند، برخلاف انتظار به گونه يي ديگر مطرح مي شود. همان طور که يادگار امام(ره) فرموده بايد براي شناخت امام از ياران نزديک آن حضرت دعوت به عمل آيد تا هم شأن و نزول سخنان واقعي امام را بيان نمايند و هم ناگفته هاي زندگي امام را بيان کنند.»